Tjänster

Botweb erbjuder en lång rad olika tjänster. Vårt primära område är e-handel och att bygga e-butiker men för dig som inte är ute efter att starta webshop erbjuder vi även hemsidor, specialutveckling och designarbeten.

E-butik

Vi erbjuder kostnadseffektiva lösningar baserat på Open-Source-lösningar. Vi har en paketlösning för dig som vill igång snabbt med en ebutik och som vill ha en mobilanpassad webshop, men bygger även skräddarsydda ebutiker helt utifrån dina önskemål. Kontakta oss för offert i detta fall.
Är du efter att hyra en e-butik eller köpa loss en e-butik - läs mer om att starta webshop här >>

Hemsida

Baserat framför allt på Joomla eller Wordpress levererar vi proffsiga och lättarbetade hemsidor som ger dig som kund möjlighet att själv uppdatera din hemsida utan att behöva anlita konsultet varje gång. Antingen tar vi hand om allt från layoutarbete och innehåll eller så jobbar vi utifrån din spec. En hemsida med Wordpress eller Joomla är moderna, snygga och enkla att sköta!
Vi kan även hjälpa er att bara installera Joomla eller installera Wordpress som en ren grundinstallation på önskat webhotell.

Specialutveckling

Vi har lång erfarenhet av specialutveckling av moduler, tillägg och integration mot tredjeparts mjukvaror för Zencart, OsCommerce, OpenCart, Joomla, Magento, Wordpress och Prestashop.
Vi kan bygga moduler utifrån dina önskemål för att förenkla din vardagliga hantering i butiken eller t.ex. bygga kopplingar mot diverse affärssystem.
Har du en egen idé du vill ha utvecklad så utför vi även denna typ av arbeten.

Design

I dagens stora konkurrens på nätet bland butiker och kunder som är medvetna och kräsna, gäller det att ha en snygg och proffsig webshop.
Vi kan hjälpa dig att göra din ebutik unik. Antingen utifrån din egen design på webshop eller så gör vi en åt dig utifrån dina egna önskemål.

Oavsett om du valt en mall från oss att utgå ifrån eller du vill ha en helt skräddarsydd e-butik så hjälper vi dig med layout och design. Skicka gärna dina idéer redan idag så återkommer vi med prisuppgift!

Doofeed International AB

Stenhuggerivägen 10
311 38 Falkenberg

Ring oss:
0346 - 190 80
Maila oss:
info@botweb.se

klarna guld partner

Högsta kreditvärdighet
Copyright © 2024 Botweb